PERNILLA

nillamo.se

PERNILLA MOBERG KONST

     PERNILLA

Inspirationen finner jag i naturen, vid havet och ur möten med människor och jag målar utifrån känslor och sinnesstämningar. Skapandet har alltid varit en del av mig och fungerar som en ventil, där jag kan finna både kraft och ro och där tid och rum inte spelar någon roll. 

 

Jag är uppvuxen i Nordanstig och bor med familjen i Bergsjö. Måleriet är mitt intresse vid sidan av jobbet som anhörigsamordnare. Jag har gått textil- och formgivning på Forsa folkhögskola, läst bildpedagogik på högskolan i Gävle och deltagit i flera konst- och målerikurser, främst inom Vedic Art. Jag målar i olja och akryl och mina tavlor har visats på utställningar runtom i Hälsingland.

 


BORTOM TANKEN

 

När vi skapar utan ansträngning är det lätt att glömma bort tid och rum. Vi blir närvarande i nuet och börjar uttrycka oss själva, inte bara stress och idèer. En resa har börjat mot att hitta vårt eget skapande uttryck.

Det handlar mer om att öppna seendet än att träna handen och måleritekniken. Bortom alla begränsningar finns det kunskap, skönhet och glädje som väntar.
 

KONSTEN & LIVET

 

Utforska ditt skapande uttryck & utvecklas som person  tillsammans med ditt måleri!

Ofta kan vi erfara en djupare känsla av förening mellan oss själva och våra bilder, ett djupt personlig möte mellan skapare och skapelse.

Pernilla Moberg

info@nillamo.se 

Copyright © Pernilla Moberg 2021